Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen door LHP Vloeren

Wilt u laminaat laten leggen? LHP Vloeren heeft alle kennis en middelen in huis om u niet alleen te informeren over de mogelijkheden maar ook om de vloer voor u te komen leggen. LHP geeft uw vloer de aandacht die nodig is om u een kwalitatieve vloer te bieden waar u jaren plezier van zult hebben. Bekijk onze website eens om een impressie te krijgen van ons werk.

Volledige ontzorging

Als u ervoor kiest om LHP Vloeren het laminaat te laten leggen, nemen wij u alle zorg uit handen. Wij zullen de ondervloer aanbrengen en vervolgens het laminaat leggen. U hoeft zich niet druk te maken over de isolatiewaarde van de ondervloer, de benodigde spelingsruimte langs de wanden, het afval of welk gereedschap u nodig heeft. Wij leveren de vloer schoon en gebruiksklaar op, u kunt de ruimte direct weer gebruiken.

Laminaat laten leggen of zelf doen?

Uiteraard kunnen wij u advies geven over hoe het laminaat het beste gelegd kan worden, maar LHP heeft ook de kennis en de middelen om op efficiënte wijze uw vloer voor u te leggen. Met het juiste gereedschap heeft u in een mum van tijd een prachtige vloer die jaren meegaat zonder vervelende ‘kraakjes’ en heeft u zekerheid dat de vloer de juiste isolatiewaarde heeft. Wij leggen niet alleen bij particuliere klanten maar u kunt ook bij ons terecht voor uw projectinrichting.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-244 50 238 of mailen naar info@lhpvloeren.nl.